ÚTULNÉ PROSTŘEDÍ PRO VAŠE RATOLESTI.

Dětský pokoj z masivu, útočiště pro plyšáky, herní prostředí pro děti.

Teplice, říjen 2017 – Vaše ratolesti sní o tom, že budou mít dětský pokoj dle svých představ – prostředí, které na ně dýchne pohádkovou atmosférou. Dětský nábytek ze sérií Desert, Indike nebo Charles vytváří vzrušující a zároveň pohodlné prostředí pro tvůrčí hry a soustředěné učení. Kombinace kvalitního přírodního dřeva, jasných barev, nadčasových tvarů jsou důležité prvky pro dětský nábytek.

Pečlivě koordinovaný dekor vytváří příjemnou atmosféru v dětské místnosti. Série Desert se vyrábí ze starožitného bíle zbarveného borového dřeva. Inteligentně navržený úložný prostor v podobě šatní skříně, komody nebo úložného šuplíku umožňuje udržet pokoj uklizený od rozházených hraček a oblečení.

1

Dětská postel bílá Desert

2

Dřevěný regál z masivu Desert

3

Masivní skříň z borovice Desert

4

Psací stůl z masivní dřeva Desert

5

Komoda z borovice Desert

Psací stůl poskytuje klidné prostředí pro soustředěné učení, ale zároveň i pro trávení volného času v podobě malování. Tužky, pastelky, poznámkové bloky… Vše je řádně uloženo ve dvou velkých zásuvkách. V případě potřeby jsou hned k dispozici. Skutečným skvostem v dětském pokoji je postel v podobě chatrče. Malí obyvatelé této chatrče zde mohou vyrazit na skvělé dobrodružství a zároveň vytvářet útočiště pro jejich plyšáky. K dispozici jsou i klasické postele bez střechy.

1

Moderní dětská postel Indike

2

Bílá komoda Indike

3

Dětský psací stůl Indike

4

Šatní skříň z MDF Indike

Kromě série Desert naleznete v naší nabídce i další kolekce s dětským nábytkem. Indike nabízí postel v podobně indiánského přístřeší, kde se budou Vaše ratolesti cítit jako opravdový Vinnetou. Pokud dáváte přednost modernímu vzhledu, je tu pro Vás série Charles vyrobené z mangového masivu. Teplé odstíny krémové a hnědé barvy dodává dětskému pokoji příjemné prostředí.

1

Šuplíková komoda Charles

2

Noční stolek z mangového dřeva Charles

3

Masivní dětská postel Charles

4

Dřevěná šatní skříň Charles

5

Mangový psací stůl Charles