Svěží novinky do koupelny

Přírodní masiv, teplé barvy, harmonické tvary.

Teplice, červen 2017Přírodní masiv, teplé barvy, harmonické tvary. Mezi poslední novinky v nabídce koupelnového nábytku patří série Rollo z borovicového dřeva přinášející exotickou atmosféru jihovýchodní Asie a osvěžující sérii Madagaskar, která se okamžitě stala hitem nabídky SOB nábytku.

1

Skříňka do koupelny z akátu Rollo

2

Skříňka pod umyvadlo Rollo

3

Nástěnná skřínka z masivu Rollo

4

Zrcadlo z masivního akátu Rollo

5

Vysoká koupelnová skřínka Rollo

Díky svým teplým barvám a příjemného vzhledu přírodního masivu přispívá série Rollo k pohodové atmosféře Vašeho domova. Nábytek se vyrábí v designu zkosených A-linií, což zdůrazňuje exotický vzhled. Drobné prasklinky umocňují rustikální design unikátního nábytku. Tenká vrstva laku zachovává přírodní charakter a zároveň chrání před vlhkostí. Vybavit lze celou koupelnu – lze objednat jako celý set nebo jen některé kusy.

Madagaskar není jen přirozeným prostředím lemurů, ale i moderní sérií z mangového dřeva poskytující spoustu úložného prostoru. Kombinace bílé a přírodní barvy přináší letní nádech do Vašeho domu. Tato kolekce byla původně určená pouze do koupelny, ale pro velký úspěch se začaly vyrábět kusy i do ostatních místností. Nyní s ní lze vybavit celý dům včetně ložnice.

1

Skříňka pod umyvadlo z manga Madagaskar

2

Koupelnová skříňka Madagaskar

3

Zrcadlo z masivu Madagaskar

4

Nástěnná skříňka Madagaskar

5

Vysoká skříň do koupelny Madagaskar

6

Vysoká skříňka do koupelny Madagaskar

Série Rollo a Madagaskar však nejsou jediné, kompletní nabídku nábytku do koupelny