NIKDY NESTÁRNOUCÍ CHESTERFIELD Z PRAVÉ KŮŽE.

Anglický styl, luxusní nábytek, pravá kůže.

Teplice, říjen 2017 – Série Chesterfield je luxusní sérií v klasickém britském designu. Můžete si doma vytvořit stylovou anglickou klubovnu, ať už ve Vašem obývacím pokoji nebo kanceláři. Fanoušci „čaje o páté“ si tak doma mohou vytvořit jedinečnou atmosféru. Každý si může vybrat mezi mnoha variantami – podle chuti a prostoru.

Se sérií Chesterfield se dají vybavit pokoje pro různé účely – vybavení luxusního hotelu, jednomístná křesla mezi kterými bude stát šachovnice pro nedělní odpoledne dvou gentlemanů a nebo klasická rohová pohovka pro celou rodinu. Jedná se o sérií pro neomezené nápady – na výběr jsou různé barvy a různé velikosti (jednomístné, dvojmístné, trojmístné nebo rohové). Nezáleží na tom, jestli chcete vybavit rodinný obývací pokoj nebo třeba rezidenci, Chesterfield vždy splní svůj účel.

1

Kožené křeslo Chesterfield

2

2-místná kožená sedačka Chesterfield

3

Anglická sedačka Chesterfield 3-místná

4

Konferenční truhla z palisandru Artus

5

Masivní truhla z palisandru Artus

Vybrat si můžete i z několika barev – tmavě hnědé, teplé červené nebo zelené, všechny barvy podtrhují nadčasovou eleganci nábytku. Jednotlivé kusy jsou vyrobeny z vysoce kvalitní materiálu – pravé hovězí kůže. Nejen, že jsou vizuálně lesklé, ale pohodlné a zároveň odolné proti opotřebení. Kůže je ručně šitá. Masivní rám z exotického dřeva je také kvalitně zpracován.

1

Kožená rohová sedačka Chesterfield

2

Anglický konferenční stolek Oxford

3

Otáčecí knihovna Oxford

Následující odkaz Vás navede do nabídky série CHESTERFIELD: