KDYŽ BETON POTKÁ MASIVNÍ DŘEVO.

Kombinace dřeva a betonu, jasné tvary, beton je trend.

Teplice, říjen 2017 – Když zkombinujete beton a teplé borovicové dřevo, vzniká vzrušující kontrast. Série Stonecore nabízí minimalistické designové stoly a lavice, které tvoří betonová deska a nohy z borového dřeva. Součástí kolekce jsou také odpovídající jídelní židle, které jsou vyrobeny celé z borovicového masivu. V kombinaci s pohovkami ze série Grey můžete vytvořit útulný a harmonický domov. 

Beton je v roce 2017 trendem. Jemné struktury v kombinaci s chladným, šedým odstínem umocňují průmyslový styl celé kolekce. Borovice nábytek odlehčuje a zároveň dává místnosti útulný dojem. Pouze židle jsou celodřevěné, ostatní kusy mají šedou, betonovou desku. Série Stonecore je velice odolné, povrch je ošetřen povlakem odolným proti vodě, který zabraňuje pronikání kapalin a nečistot.

1

Betonová komoda Stonecore

2

Stylová lavice Stonecore

3

Stylový stůl z betonu Stonecore

4

Židle z borovicového dřeva Stonecore

Svěží a pohodlný styl série Grey zaměřené na pohovky s šedým čalouněním byl inspirován vzhledem sedaček z 50. let. Díky svým jasným tvarům jsou vhodným doplňkem k puristické kolekci Stonecore. Navíc si můžete vybrat mezi křeslem a 2 a 3-místnou pohovkou.

1

Šedé křeslo Grey

2

3-místná šedá pohovka Grey

3

Betonový konferenční stolek Stonecore

4

Knihovna z borovice a betonu Stonecore

5

TV stolek z betonu Stonecore

6

Moderní knihovna Stonecore